www.couragebuhsab.se
HemEtik & MiljöArbeta hos ossKontaktLänkar
Bakgrund
Kontakt

Företaget har sitt säte i Upplands Väsby, Stockholms län

Adress: Industrivägen 2, plan 2, 194 77 Upplands Väsby 

Bankgiro 210-3174   Företaget har F-skattesedel

e-post: fornamn.efternamn@couragebuhsab.se

Grundarna

Magnus Kjelsson, VD, barn- och ungdomsläkare

Jag har mångårig erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar både på sjukhus och i öppenvård. I början av 90-talet arbetade jag några dagar/månad på flyktingförläggning. Jag har erfarenhet av arbete inom Barnhälsa och Skolhälsa sedan 1989 respektive 1993. Sedan mer än 10 år tillbaka har jag arbetat i stort sett heltid med Skolhälsa varav mer än 7 år som skolöverläkare i Upplands Väsby kommun. 2006 fick Skolhälsan i Upplands Väsby kommun hederspris i Användarnas IT-pris, UsersAward.

Cristina Kjelsson, Textillärare för grundskola och gymnasium, samt eftergymnasial utbildning samt utbildad i svenska för grundskolans år 4-9

 Jag är textillärare sedan snart 20 år tillbaka. Under åren har jag fördjupat mina kunskaper genom att gå utbildning kring barn med olika funktionshinder (synskada, ADHD), byggt på mina kunskaper med vävutbildning och svenska för grundskolan år 4-9. Barn har många olika sätt att lära sig dvs olika inlärningsstilar eller inlärningskanaler. Vi lär oss alla genom praktiska erfarenheter. Teoretiska fakta kommer först till sin nytta då de omsätts i praktiken. För barn är detta ännu tydligare, och det kan inte nog understrykas att detta är avgörande för barn med inlärningssvårigheter. I slöjd blir mått och geometri både i två och tre dimensioner upplevda vilket leder till förståelse och utveckling hos barnet. Spatiala svårigheter inom perception och koordination kan både kartläggas och tränas. Arbetsbeskrivningar tränar många olika förmågor hos barn bl.a. logiskt tänkande, planering och språklig förmåga.

HemEtik & MiljöArbeta hos ossKontaktLänkar